Vi kan allt inom tandvård och estetik

Allmäntandvård

Att gå på regelbundna undersökningar hos en tandläkare är grundstenen för en god och hållbar munhälsa.

Vi på Mirala Clinic erbjuder undersökning där vi gör vi ordentlig och noggrann kontroll av din tandsituation. Därefter tar vi panoramaröntgenbild (OPG) för få en bättre översikt av båda käkar och se om vi kan hitta dolda tandsjukdomar.

Tillsammans diskuterar vi vilken som är den bästa behandlingen för och utformar både en terapiplan och ett kostnadsförslag som du får med dig hem.

Behöver du tid för årlig kontroll, undersökning eller lagning?

Vi hjälper dig gärna med både stort och smått och hos oss är du i trygga händer samt i en lugn miljö.

Kronor

  • En mycket effektiv metod för att ersätta skadade tänder och ge plats åt ny en fungerande tand. Själva behandlingen går till så att tandläkaren slipar ner själva tanden för att kunna möjliggöra plats åt kronan. Därefter överlåts jobbet till tandteknikern som tillverkar kronan till den form och färg som överensstämmer med dina övriga tänder. Våra kronor är tillverkade av porslin.

Lagningar

  • Om du har en gammal lagning som är trasig eller hål i en tand som orsakats av karies kan man behöva göra en lagning för att återställa tandsituationen till det normala.
    Vi är en av Stockholms modernaste kliniker och strävar hela tiden mot att skapa en sådan trygg och lugn miljö som möjligt. Du som patient blir under hela behandlingsprocessen informerad om vad som sker, kommunikationen mellan dig och tandläkaren ska hela tiden vara rak och tydlig för att du ska känna dig så säker och riskfri som möjligt.

Broar

  • Bro omfattar flera tänder och är ett alternativ vid saknad av flera tänder. De ersätter och fyller funktionen för de riktiga tänderna.

Rotfyllning

  • Om tandnerven är inflammerad finns det två alternativ, antingen ta bort tanden eller rotfylla tanden. För oss är det viktigt att du kan fördjupa dig i de alternativ finns och väljer den behandling som känns rätt för dig. Väljer du att rotfylla öppnar tandläkaren och avlägsnar tandens inre mjukvävnad för att sedan fylla rotkanalen. Det finns många olika metoder för att göra en rotfyllning och det finns ingen forskning som visar att det ena sättet är bättre än det andra. Att rotfylla en tand gör vanligtvis inte ont och du får bedövning om det behövs.

Akut

  • Är du i behov av akut tid kan du boka tid här eller via telefon!

Tandhygienist

  • Boka tid för en bra investering i god munhälsa hos tandhygienisten!
    I behandlingen ingår noggrann tandstensborttagning samt en ordentlig bedömning av tandkött och munhälsa. Vår tandhygienist använder sig ultraljud för borttagning av tandsten och AirFlow som med hjälp en bläster tar bort missfärgningar. Sist men inte minst avslutas behandlingen med putsning som ger en fräsch och behagande känsla.