Hållbar hälsa för ökat välbefinnande

Medarbetare

MARIA GIBSAND
Leg. tandläkare. Implantologist.

Maria tog sin tandläkarexamen 2004 och öppnade sin första klinik Veneer 2007 i Stockholm och år 2015 grundade hon ”Mirala Clinic”.

Maria erbjuder allt från allmän tandvård till komplicerade implantatoperationer och amalgamsaneringar och har flera år av lyckade resultat bakom sig. Hon föreläser även för blivande specialister inom implantologi världen över. Maria inriktar sig på biologisk tandvård.

Maria har även lång erfarenhet av estetiska behandlingar med inriktning på fillers. Hennes rikedom av kunskap gör henne till en mycket skicklig och noggrann behandlare. Hennes mål med behandlingen är hitta en jämn balans med patientens ålder och utseende för att åstadkomma ett så naturligt, friskt och vackert utseende som möjligt.

GUSTAV HENRIKSSON
Leg. tandläkare.

Gustav tog sin tandläkarexamen 2009 och arbetade efter examen på Folktandvården i Timrå i 2 år. 2011 Flyttade Gustav till Stockholm och fortsatte inom Folktandvården där han arbetade med ansvar för handledning av nya tandläkare. 2014 startade han och drev en egen framgångsrik tandklinik. Gustav arbetar med all typ av allmäntandvård och löser både enklare och mera omfattande problem. Tänderna och munnen är en del av kroppen och med lugn och tålamod vill Gustav alltid ta reda på och förstå hela bilden av din hälsa. Spänningshuvudvärk, värk i nacke eller axlar kan höra ihop med bettets funktion och Gustav har bred kunskap om hur kropp och mun påverkar varandra. Gustav fortbildar sig kontinuerligt och uppdaterar sig med den senaste forskningen.


SOUSAN HOULACOUI
Leg. tandläkare.

NATALJA HARJU
Fiolog, tandhygienist specialiserad inom odontologisk profylax.

Natalja tog sin tandhygienist examen vid Karolinska Institutet 2010. Sedan dess har hon jobbat på Folktandvården under många år.

Hon är lyssnande, ödmjuk och noggrann. Hon hjälper dig att hålla tänderna och tandköttet friska!


AILEEN JASKI
Tandhygienist

PAVLINA MARTINOVA
Tandsköterska.

Pavlina har i 20 år arbetat som tandsköterska på olika klinker runtom i Stockholm. Hon har stor erfarenhet inom sin yrkesroll och utgör en stor del av klinikens kompetens.

För henne är det viktigt att vara förtroendegivande och kommunikativ i möten med patienter. Hon har en mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Pavlina har arbetat på Mirala Clinic tillsammans med Maria Gibsand i 7 år och tillsammans har de många lyckade behandlingar bakom sig.


SARA SHAHBAZI
Reception.

Sara ansvarar för vår reception och får dig att känna dig extra omhändertagen. Hon assisterar också våra tandläkare och utför LPG-behandlingar.

SHAHAB ESFARJANI
Tandtekniker och Oral Designer.

Vi samarbetar med Oral Design Austria, som är en av de mest prestigefyllda tandteknikerna i Europa och håller mycket hög standard. Vår främsta kontaktperson från Oral Design är Shahab Esfarjani.

Han har mer än 30 års erfarenhet inom tandteknik och har jobbat världen över med oral design. Idag jobbar han som VD för Oral Design Austria och har även startat upp EDC Dental Concept där han coachar laboratorium och industrier inom tandteknik.
Läs mer om Oral Design på www.oraldesign.org.


AMIR HASSAN
Makeup-artist.

Amir började arbeta med permanent makeup 2004. Han arbetade i Dubai med personer från olika nationaliteter och bakgrunder som utvecklade, vässade och fördjupade hans talang och erfarenhet.

Amir anpassar permanent makeup utifrån skillnader i smak, hudtyp och hur skönhet vill uppfattas. 
Så efter tusentals behandlingar kommer han att kunna presentera de bästa naturliga resultaten enligt dina egna ansiktsdrag.