Vi kan allt inom tandvård och estetik

Medarbetare

MARIA GIBSAND
Leg. tandläkare. Implantologist.

Maria tog sin tandläkarexamen 2004 och öppnade sin första klinik Veneer 2007 i Stockholm och år 2015 grundade hon ”Mirala Clinic”.

Maria erbjuder allt från allmän tandvård till komplicerade implantatoperationer och amalgamsaneringar och har flera år av lyckade resultat bakom sig. Hon föreläser även för blivande specialister inom implantologi världen över. Maria inriktar sig på biologisk tandvård.

Maria har även lång erfarenhet av estetiska behandlingar med inriktning på fillers. Hennes rikedom av kunskap gör henne till en mycket skicklig och noggrann behandlare. Hennes mål med behandlingen är hitta en jämn balans med patientens ålder och utseende för att åstadkomma ett så naturligt, friskt och vackert utseende som möjligt.

SOUSAN HOULACOUI
Leg. tandläkare.

Sousan är ödmjuk, omhändertagande och noggrann i sin behandling. Hon har särskilt intresse för estetisk tandvård och behärskar estetiska tekniker med både keramik och komposit. Sousan har alltid patientens behov i fokus, och är väldigt noggrann med att lyssna och individualisera behandlingen efter patientens behov och önskemål.

Sousan startade sin tandvårdskarriär vid Oslo Universitet 2012 och gjorde där ett vetenskapligt arbete om hur tänderna och delar av det hormonella systemet i kroppen sammanlänkas. Förutom i Norge så har Sousan också arbetat som allmäntandläkare inom Folktandvården Skåne där hon har hjälpt många patienter till nya friska och vackra tänder.

PAVLINA MARTINOVA
Tandsköterska.

Pavlina har i 20 år arbetat som tandsköterska på olika klinker runtom i Stockholm. Hon har stor erfarenhet inom sin yrkesroll och utgör en stor del av klinikens kompetens.

För henne är det viktigt att vara förtroendegivande och kommunikativ i möten med patienter. Hon har en mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Pavlina har arbetat på Mirala Clinic tillsammans med Maria Gibsand i 7 år och tillsammans har de många lyckade behandlingar bakom sig.

VIKTORIA FLYHAMMAR
Tandsköterska

Anton Tkachuk
Tandläkarassistent

HANNAH KARLBERG
Receptionist/Administratör

Hannah är vår professionella receptionist och administratör och är oftast din första kontakt med kliniken. Hon svarar på alla mail och telefonsamtal samt hjälper dig när du kommer till Mirala för ditt besök.

SHAHAB ESFARJANI
Tandtekniker och Oral Designer.

Vi samarbetar med Oral Design Austria, som är en av de mest prestigefyllda tandteknikerna i Europa och håller mycket hög standard. Vår främsta kontaktperson från Oral Design är Shahab Esfarjani.

Han har mer än 30 års erfarenhet inom tandteknik och har jobbat världen över med oral design.

Läs mer om Oral Design: www.zahntechnik-tirol.at/

Viktig information om Covid-19