Vi kan allt inom tandvård och estetik

Ögonbryn

Vill du vakna varje morgon med perfekta ögonbryn?

Med vår ögonbrynstatuering kan du få det. Vi på Arttouch använder oss av 3D teknik. Den här tekniken passar dig som vill ha bryn som ser naturliga ut och inte tatuerade. 3D tekniken fungerar på dig som helt saknar ögonbryn eller som har bryn som du vill fylla ut.

Vi har massor av olika ögonbrynsfärger som vi blandar individuellt, och det är vanligt att man blandar olika färger för att få den färg som passar bäst.

Så går det till

Innan behandlingen ritar vi upp ögonbrynen. Det här är det viktigaste momentet, eftersom vi då tillsammans bestämmer hur brynen ska se ut och att du som kund kan se att ögonbrynen passar till din ansiktsform och att de är symmetriska.

När vi är klara med formen lägger vi en bedövningsgel som bedövar området ytligt. Bedövningen ska verka i 10–20 minuter innan vi kan börja med tatueringen. Vi bedövar hela tiden under behandlingen så att du inte ska känna så mycket. De flesta säger att det gör ondare att plocka ögonbrynen med pincett.

Efter behandlingen är färgen mörkare och rödbrun eftersom det är blandat med blod och rodnad, men efter 4–7 dagar har tatueringen läkt helt. Du får komma tillbaka efter 2–4 veckor på ett återbesök. Där kontrollerar vi att allt ser bra ut och att färgen är till belåtenhet. Det är vanligt att man får fylla i några strån och om du vill ha mörkare färg så ordnar vi det.

Det tar minst 3 år för ögonbrynen att försvinna helt, men efter 1–2 år mattas färgen av och många kunder kommer tillbaka för att fylla i dem igen.

Behandlingar

  • Eyebrows 3D, strokes
  • Random strokes (Enstaka strån)
  • Correction (Korrigering)
  • Filling in Eyebrows (not 3D & no strokes)