Vi kan allt inom tandvård och estetik

Fillers

När du söker till Mirala Clinic för en injektionsbehandling med fillers är det första steget att boka in dig på en konsultation till en av våra leg. sjuksköterskor och certifierade injektionsbehandlare. Vi rekommenderar vilken behandling som passar dig för att uppnå det mest naturliga resultatet. Vi erbjuder både paketpris och priser för respektive behandling

Anpassad behandling för hela ansiktet

Vi fyller eller lyfter där behov finns för att ge nytt liv till ansiktet och återskapa eller förstärka vackra drag. Fillers består av en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran fyller ut rynkor, läppar och återskapar volym på t ex kindben, runt ögonen och i mellanansiktet. Med 19 års forskning och mer än 20 miljoner behandlingar världen över är denna produkt en väldokumenterad, säker och effektiv produkt. Volymbehandling med fillers hjälper dig att förädla och förstärka din individuella skönhet!

Det muskelavslappnande ämne vi använder är ett bakteriellt framställt toxin i mycket utspädd form som hindrar nervsändning till muskeln, därav blir muskeln avslappnad. Upptäckten av den estetiskt smickrande effekten som toxinet ger gjordes av kanadensiska läkare när de behandlade ögon för skelning och blefarospasm (överaktivitet i muskeln som styr blinkningar). Idag är muskelavslappnande vanligt i framgångsrika behandlingar inom: hyperhidros, oftalmologi, gynekologi och kraniomandibulära störningar. Men självklart även inom estetiska ansiktsbehandlingar.

Vad vi behandlar med muskelavslappnande toxin:

  • Hyperaktivitet i tugg-muskeln.
  • “Tandkötts-leende”, när stor del av tandköttet exponeras vid leende eller Gummy smile Behandling mot ”Gummy Smile” är en effektiv och skonsam behandling för att visa mindre av tandköttet när du ler. Då använder man sig av ett muskelavslappnande medel som gör att din överläpp slappnar av och inte dra upp lika mycket när du ler.
  • Estetisk behandling i ansiktet, ögon, panna, kindben och läppar.