Vi kan allt inom tandvård och estetik

Trådlyft

Mini trådlyft

Minitrådlyft är det moderna och skonsamma alternativet för att uppnå ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. I denna behandling injiceras trådar i huden för att på så sätt åstadkomma ett ansiktslyft som ska ge en föryngrande effekt. Detta rör främst områden såsom mungipor, överläpp eller bekymmersrynkor.

En mycket effektiv och snabb behandling som lämnar dig med fantastiska resultat och lämnar inga biverkningar så du kan gå till jobbet som vanligt dagen efter.

ULTRA V TRÅDLYFT

Ett icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring.

VAD ÄR ULTRA V TRÅDLYFT?

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt och individen kan omedelbart återgå till vardagen.

VILKA RESULTAT KAN FÖRVÄNTAS?

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en mer uttalad hudföryngring än vid t.ex. laserbehandling och påminner om ett ansiktslyft.

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN AV ULTRA V TRÅDLYFT?

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av Ultra V behandling ses efter 3 månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” för att bibehålla den föryngrade effekten längre rekommenderas.

Ultra V Trådlyft – en säker, effektiv & icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring

VEM PASSAR ATT GÖRA ULTRA V TRÅDLYFT?

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

30 minutes to turn back the clock.

FÖRDELAR MED ULTRA V TRÅDLYFT

  • Säker behandling
  • Kort behandlingstid
  • Tydliga resultat
  • Inga ärr
  • Kort återhämtningstid

BEHANDLINGSOMRÅDEN?

En signifikant skillnad som skiljer Ultra V Trådlyft med andra metoder är att behandlingen kan genomföras i ansiktet och på större delen av kroppen. Ultra V har utformat ett stort antal nedbrytbara PDO-trådar med olika egenskaper som kan anpassas beroende på individens utgångsläge, förväntningar och behandlingsområde.

ULTRA V TRÅDLYFT-ANSIKTE

Hos Complete Skin är några av de vanligaste Ultra V Trådlyft behandlingsområdena:

  • Helt ansikte
  • Haka
  • Käklinje