Vi kan allt inom tandvård och estetik

Skönhet

Fillers

När du söker till Mirala Clinic för en injektionsbehandling med fillers är det första steget att boka in dig på en konsultation till en av våra leg. sjuksköterskor och certifierade injektionsbehandlare. Vi rekommenderar vilken behandling som passar dig för att uppnå det mest naturliga resultatet. Vi erbjuder både paketpris och priser för respektive behandling

Anpassad behandling för hela ansiktet

Vi fyller eller lyfter där behov finns för att ge nytt liv till ansiktet och återskapa eller förstärka vackra drag. Fillers består av en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran fyller ut rynkor, läppar och återskapar volym på t ex kindben, runt ögonen och i mellanansiktet. Med 19 års forskning och mer än 20 miljoner behandlingar världen över är denna produkt en väldokumenterad, säker och effektiv produkt. Volymbehandling med fillers hjälper dig att förädla och förstärka din individuella skönhet!

Det muskelavslappnande ämne vi använder är ett bakteriellt framställt toxin i mycket utspädd form som hindrar nervsändning till muskeln, därav blir muskeln avslappnad. Upptäckten av den estetiskt smickrande effekten som toxinet ger gjordes av kanadensiska läkare när de behandlade ögon för skelning och blefarospasm (överaktivitet i muskeln som styr blinkningar). Idag är muskelavslappnande vanligt i framgångsrika behandlingar inom: hyperhidros, oftalmologi, gynekologi och kraniomandibulära störningar. Men självklart även inom estetiska ansiktsbehandlingar.

Vad vi behandlar med muskelavslappnande toxin:

 • Hyperaktivitet i tugg-muskeln.
 • “Tandkötts-leende”, när stor del av tandköttet exponeras vid leende eller Gummy smile Behandling mot ”Gummy Smile” är en effektiv och skonsam behandling för att visa mindre av tandköttet när du ler. Då använder man sig av ett muskelavslappnande medel som gör att din överläpp slappnar av och inte dra upp lika mycket när du ler.
 • Estetisk behandling i ansiktet, ögon, panna, kindben och läppar.


TRÅDLYFT

Mini trådlyft

Minitrådlyft är det moderna och skonsamma alternativet för att uppnå ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. I denna behandling injiceras trådar i huden för att på så sätt åstadkomma ett ansiktslyft som ska ge en föryngrande effekt. Detta rör främst områden såsom mungipor, överläpp eller bekymmersrynkor.

En mycket effektiv och snabb behandling som lämnar dig med fantastiska resultat och lämnar inga biverkningar så du kan gå till jobbet som vanligt dagen efter.

ULTRA V TRÅDLYFT

Ett icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring.

VAD ÄR ULTRA V TRÅDLYFT?

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt och individen kan omedelbart återgå till vardagen.

VILKA RESULTAT KAN FÖRVÄNTAS?

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en mer uttalad hudföryngring än vid t.ex. laserbehandling och påminner om ett ansiktslyft.

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN AV ULTRA V TRÅDLYFT?

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av Ultra V behandling ses efter 3 månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” för att bibehålla den föryngrade effekten längre rekommenderas.

Ultra V Trådlyft – en säker, effektiv & icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring

VEM PASSAR ATT GÖRA ULTRA V TRÅDLYFT?

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

30 minutes to turn back the clock.

Fördelar med Ultra V Trådlyft

 • Säker behandling
 • Kort behandlingstid
 • Tydliga resultat
 • Inga ärr
 • Kort återhämtningstid

Behandlingsområden?

En signifikant skillnad som skiljer Ultra V Trådlyft med andra metoder är att behandlingen kan genomföras i ansiktet och på större delen av kroppen. Ultra V har utformat ett stort antal nedbrytbara PDO-trådar med olika egenskaper som kan anpassas beroende på individens utgångsläge, förväntningar och behandlingsområde.

Ultra V Trådlyft-ansikte

Hos Complete Skin är några av de vanligaste Ultra V Trådlyft behandlingsområdena:

 • Helt ansikte
 • Haka
 • Käklinje

LPG - Mot celluliter och rynkor

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blod- och lymfcirkulation är den främsta orsaken till att vi får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven. Då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns som gropar och kallas ibland även apelsinhud.

LPG är en överlägsen teknik för cellulitborttagning, kroppsskulptering, hudregenerering och reducering av rynkor, hudpåsar, dubbelhakor, fettdepåer mm.

Viktförändringar, graviditet och ökande ålder gör att huden gradvis förlorar sin fasthet och flexibilitet. För att råda bot på detta används LPG av ledande salonger och kliniker över hela världen. Behandlingarna är skönt avslappnande utan oönskade bieffekter – en trygghet för dig!

Vad är permanent makeup?

Det är när man färgar huden av estetiska skäl för att förstärka ansiktets konturer och form.

Det är också en användbar metod för att korrigera olika skönhetsfel som ärr, brännskador, och pigmentförändringar.

Med några få konstnärliga ingrepp kan ditt ansikte få ett ungdomligare utseende. Ögonbryn, läppar samt eyeline är det allra vanligaste men också ”inliner” och ”highlights”.

Är permanent makeup en säker metod?

På Mirala Clinic sker behandlingen i en steril miljö och vi använder enbart engångsnålar till den digitala utrustningen. Det finns inga långvariga biverkningar; de kortvariga kan bestå av rodnad, svullnad och klåda. Det finns inga kända allergireaktioner på färgpigmenten.


Känner man något obehag i samband med behandlingen?

Vi använder lokalbedövning som är mycket effektiv i två steg:

 • Vi applicerar en kräm på det område som ska behandlas, för att motverka obehag.
 • Under behandlingen använder vi en annan slags bedövning som är starkare än den första.

De flesta kunder känner att det sticker lite i huden under eller efter behandlingen. 


Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Det är vanligt att man blir lite röd och svullen under det första dygnet efter behandlingen.

En kall kompress runt ögat hjälper mot svullnaden. Det behandlade området måste hållas rent och man ska inte använda makeup på flera dagar.

Det är normalt att huden flagnar lite och färgpigmentet ljusnar.

Är behandlingen garanterad?

Behandlingar av ögonbryn och läppar behöver justeras ytterligare efter att ha utsatts för svullnader, peeling och kroppsreaktioner.

De flesta Eyelinerbehandlingar behöver man inte göra någonting åt under den första tiden, men vi vill gärna kolla upp det efter läkningen.

Vi vill att alla våra kunder ska vara helt nöjda med resultatet av sin permanenta makeup-behandling. Därför bjuder vi in dem på en kompletterande uppföljning 3–6 veckor efter den första behandlingen.

Hur länge står sig en permanent makeup?

Man kan förvänta sig en gradvis blekning för alla metoder. Det varierar från person till person och de nyanser som använts.

Eyeliner och läppar

De flesta färgerna håller mellan tre och fem år, men några kan hålla upp till tio år.

Ögonbryn 3D

Vi rekommenderar årliga justeringar för att behålla önskat utseende.

Man kan även välja att byta färg på sin permanenta makeup. En hudfärgad läppfärg kan t.ex. ändras till persikorosa eller en brun eyeliner kan ändras till svart eller marinblå.

Hur länge måste jag vänta innan jag kan få en permanent makeup efter kemisk peeling, injicerbara eller laserbehandlingar?

Vi rekommenderar att man väntar minst en vecka innan vi kan göra permanenta ögonbryn, eyeliners, eller läppbehandlingar. Om man har gjort en laserbehandling eller kemisk peeling bör man vänta ytterligare några veckor. 


Ska jag göra ett ögonlyft innan jag gör permanent lashliner/eyeliner och vad händer med min eyeliner när jag har gjort ögonlocksplastiken? Den permanenta lashlinern appliceras direkt mellan ögonfransarna och de ändras inte efter att du har gjort ett kirurgiskt ögonlyft. Det spelar alltså ingen roll om du gör ett ögonlockslyft före eller efter den permanenta lashlinern. Om du däremot vill ha en eyeliner, är det bättre att göra det efter ögonlockslyftet. Om du planerar att göra en permanent eyeliner, rekommenderar vi att du gör en lashliner. Efter ögonlockslyftet kan du bygga om den till en eyeliner.

Är en permanent makeup säker om man är gravid eller ammar?

Det finns faktorer som kan ge negativa resultat av en kosmetisk tatuering om man är gravid eller ammar. Eftersom hormoner påverkar tillväxten och utseendet på huden, håret och naglarna kan hormonella förändringar under en graviditet och efter förlossningen ge tillfälliga förändringar. Utseendet förändras ofta tillfälligt men ibland även permanent. Rådfråga din läkare om hur det är i ditt fall, så gör vi en individuell bedömning.

Viktig information om Covid-19